Tekniska problem

Av okänd anledning har vi under de senaste veckan haft tekniska problem, och de fortsätter tyvärr.

Det innebär att du som kund inte kan beställa via vår hemsida. Vi ber så väldigt mycket om ursäkt för det, men du är mer än välkommen att ringa in din beställning på 076 - 109 55 07.

Det är ännu inte säkert när problemen blir lösta men vi jobbar på det.

// Johanna Petersson
Webbmaster

NALLEBJÖRN - Gosedjur som barnen älskar

Nästan alla barn har ett gosedjur som de älskar. Titta närmare på vår fina nallebjörn - en fin present som finns kvar länge, länge. 

Vår Nallebjörn är ett svenskt hantverk när det är som allra bäst, av naturmaterial och utan smådelar. Tillverkad nära oss utan en massa transporter mellan olika tillverkningssteg gör att nallen är hälsosam för barnet och bra för miljön.  

Vi är glada för att familjen på lantgården i hjärtat av Skåne vill samarbeta med oss, så att vi kan erbjuda också dig den fina nallebjörnen.

En gåva till barn och barnbarn som skänker glädje både nu och i framtiden.



Information om Nallebjörnens tillverkare


Evas och Annettes makar är den 12 och 13 generationen på gården.


Gården ligger i mitten av Skåne omgiven av intressant och vacker natur med minnen från tidigare generationer. De har bl a egen uppfödning av får och av skinnen tillverkar Eva och Annette olika produkter i lamm- och fårskinn. De syr allt för hand. Ett utsökt hantverk som kräver skicklighet och tålamod.

Skinnen kommer från egen uppfödning av rasen Gotlandsfår samt ett mindre antal från korsningar med rasen Leicester.


Lammen föds inomhus på våren i april - maj, och släpps ut på bete med tackorna i maj. De diar tackorna och lär sig äta gräs och örter.


Fåren föds upp ekologiskt.


Tryck här så kommer du direkt till Nallen i butiken.

/Gisela

RSS 2.0