VEM VANN TÄVLINGEN?

Det var många deltagare i tävlingen "Gissa hur många halsband det finns i glaset" på mässan "Det goda livet" i Växjö som hölls i helgen som gick.


Svaren varierade allt från 16 till 349 stycken halsband. Rätt svar är 32 halsband. Ingen gissade precis rätt, och närmast med en gissning på 31 halsband kom vinnaren i tävlingen som är:



Karin Sernemyr från Växjö.



Den hemliga vinsten är ett rykande färskt halsband som heter Milano. Det långa trendiga halsbandet med snäckskal, stenar och metall passar till allt och till varje tillfälle. Bär det långt och enkelt eller lägg det två varv runt halsen. Variationerna är många och vackra.


Milano består av runda stenkulor, kvadrater av polerat snäckskal, snäckskal och ovala metallringar. Halsbandet finns i flera färger. Tryck här om du vill komma direkt till Milano i vår webbutik.


Vi säger grattis till vinnaren och tackar alla som deltog.



Vill du också vinna? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du inte bara ta del av våra erbjudanden - du har också chansen att vinna en vacker gåva. Kring varje månadsskifte gör vi en dragning där alla våra prenumeranter deltar. Det är vårt sätt att visa uppskattning till alla kunder som är intresserade av TwinThings. Självklart är det helt gratis att prenumerera.


Vill du anmäla dig? Tryck här!


/Gisela


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0